15 June 2012

BerAkhiRnyA seM 6 !!

ASSALAMUALAIKUM.

hye awak yg sdg baca entry ini!

yeahhh!!!

 

alhamdulillah..hari peperiksaan sudah melabuhkan tirainya...hanya tawakal kepadaNYA dgn usaha yg dah dilakukan..smoga sy dan sahabat2 seperjuangan peroleh keputusan yg cemerlang utk peperiksaan kali ini..insyaALLAH, amiin!

dgn berakhirnya peperiksaan, maka, dgn tidak langsungnya, telah genap 3 tahun pengajianku di UPSI. tinggal setahun lagi untuk habiskan ijazah. cepat masa berlalu. selepas b'tungkus lumus study utk exam, baru je nak tarik nafas lega...terus sibuk mengemas barang2 utk dibawa ke rumah sewa praktikal di ampang..spatutnya kami rancang selepas asar..tupp3..pas exam, abg tu call..nak gerak pagi..perghh..mmg kami mcm lipas kudung la duk kemas barang masing2..but still have time to hang out at night..jumpa sahabat2...


ni gambar sahabat b'9..tak sempat nk amek gambar sama2 mse ni..so ini la hasilnya! haha..nway..hurmm..kami tak jalankan praktikum di sekolah yg sama..3 sekolah berbeza..tapi sy b'6 n mereka b'3..kami di ampang n mereka di shah alam..insyaALLAH, kalau ada masa terluang, boleh jumpa..but nway, plz doakan kami..jalani praktikum sebagai guru pelatih..mudah2an kami jalaninya dgn baik n berjalan lancar tanpa sebarang masalah yang rumit..insyaALLAH, amiin!

insyaALLAH, kalu ikut plan, pagi ni jam 9 kami akan berkemas2 utk ke ampang..kalau kami dapat deal ngan owner, mungkin arini juga kami akan pulang ke negeri masing2 sebelum berjumpa semula utk praktikum yg bakal bermula pd 25 jun..kurang seminggu balik kampung selepas sebulan setengah tak balik...sy percaya ada hikmah di sebalik apa yg berlaku..ok, sepatutnya skrg sy pun dah tumbang mcm kwn2 yg lain..tapi d sbbkan tukang buat air kat kedai makan tu, g letak nescafe dlm ice blended tu (shud b milo), ini la akibatnya...even penat mengemas selama 3 jam, still mata ni tak mengantok..warghhh...sabar je la!! nway, i need to force myself to go to bed n get sleep right now..kalau tak, parah esok..takde tenaga nak angkat barang2 dari tingkat 2 ni...huhu...

maybe, dalam mase beberapa hari ni, no new entry from me...sebab nak luang masa b'sama famili..but insyaALLAH, kalu b'kesempatan, sy tulis apa yg patut..so, for now, i really need to go n off...esok perlukan tenaga yg berdouble pulak..so..as usual...

take care with love, gorgeous!!

 lurve, mar! (✿◠‿◠)

2 comments:

  1. best nye dia. kte baru sem 1, panjang lagi nak menghabiskannya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu....xpe..nnti awak merasa jgk utk sem akan dtg..:)

      Delete