13 June 2012

MaLam SebeLum LasT pApeR!

ASSALAMUALAIKUM.

Hye awak yg sdg bace entry ni..ini mybe just a short entry..sebab kejar masa nk study 4 my last paper tomorrow..MATHEMATICS FOR YOUNG CHILDREN....malam ni ada 2 aktiviti..first, having a dinner wif my housemates...since pas ni, dah x duk umah sewa bersama mereka lagi..iyelah, sy ni dah nak start praktikal...huhu so, makan2 bersama...snap pic itu harus! tapi later, i'll share it if i have..then pas makan tu, pergi melawat baby coursemate yg dilahirkan bulan lepas...mybe skrg dah sebulan lebih kot...baby boy!! sangat comel...best dapat peluk n cium baby!! terubat sikit rindu kat anak buah..sikit je terubat..huhu disebabkan esok ade exam, so, mase bersama terpaksa dikurangkan...baby tu sgt relax n cool even kami duk dukung2 n peluk...wahhh!! bila nak ada anak sendiri ni!!! opppss! terlebih sudah...hahaha lama lagi kot...nak kerja n kumpul duit sndiri dulu..itu perancangan skrg...lgpun calon pun xde..lg lah lama...haha tapi kalu jodoh dah dtg awal, siapa boleh menolakkan...hehe jodoh pertemuan di tangan TUHAN...kita hanya hamba yg harus patuh dgn takdir dariNYA..

stop about jodoh n whatsoever..krg smpai entry ke bape pun tak abis..haha..ok, focus! esok last paper...petang...esei...smoga dipermudahkanNYA...last paper major sebagai student ISMP Pend. Awal Kanak-kanak...ok, dah leh stop b'blog n go to study mar!! banyak lg topik tak dibaca..huhu ok, bye!!

take care with love, gorgeous! ^__^

 lurve, mar! (✿◠‿◠)

4 comments:

  1. hye,

    sy tag awak kat sini.

    http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

    jom la join ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye...ok!! thanx awak..esok pas exam, sy join..:)

      Delete