3 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

 

ASSALAMUALAIKUM

Di malam dalam kesibukan mentelaah utk my 1st paper final exam, dengan ini sy menyatakan blogger sy adalah seramai yg berikut :

20 bloggers yg gorgeous

so, di sini sy nk tag 2 bloggers --> gorgeous 1 & gorgeous 2

as dis is my 1st blog, hope my followers akan bertambah..nway, peace! :)

32 comments:

  1. Nak jemput boleh (^_*) ?

    Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  2. Hai..
    Eiqa done follow ke 23 dari segmen yang same.. Jom visit back dear.. ^_____^

    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama... sudah follow..
    sudi2lah ke blog saya..^_^

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    *followers ke 29

    ReplyDelete
  4. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye! thanx! sebentar saje lg sy akan follow u back..:D

      Delete
  5. salam dear....
    tq tag blog akak...
    sebenarnye mar.. akakpun bru je berblogger2 nie.... :)
    da blog also my first blog tau mar...
    "saya budak baru belajar"
    tq ye.... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm kak..
      hehe..no big deal...
      owg ni pun baru serius dlm b'blog ni...
      seblum ni main2 je n x jd je..hehehe

      same wif me..saya budak baru belajar! :)

      Delete
  6. Replies
    1. thanx! :) insyaALLAh pasni sy singgah blog awak pulak..:)

      Delete
  7. saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

    http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  8. wah...bagus2...tmbh follower gitu..slmt mnjadi blogger berjaya yek...lau ada masa sy pn nk join gak...heee..anyway..thanx tag.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe xtahu la kali ni b'tahan lama ke mcmne...sumenye b'gantung pd keadaan semasa ...hehee thanx a lot to u dear coz touch up my blog! :)

      Delete
  9. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama!!
    done follow(56#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here..


    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm...thanx! definitely i'll follow u back..:)

      Delete
  13. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  15. Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

    http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete